Klupa Saint Etienne

301,00 KM801,00 KM

Leeren
Artikelnummer: KSAINTETIENNE

Trpezarijska klupa Saint Etienne predstavlja izuzetno fleksibilno i stilsko rješenje za vašu trpezariju. Dostupna je u različitim varijantama kako bi zadovoljila različite potrebe vašeg prostora. Izrađuje se kao ugaona, bez naslona i sa naslonom, pružajući vam mogućnost da je prilagodite specifičnostima vašeg trpezarijskog prostora. Pored velikog izbora kvalitetnih kombinovanih tkanina različitih boja, dodatno je karakteriše crno metalno postolje koje može imati oblik slova X ili slova V. Možete je kombinovati sa drugim komadima, poput stolice Colmar i trpezarijskog stola Grenoble, kako biste kreirali skladan i moderno uređen trpezarijski set.

Gewicht n. v.
Größe n. v.
varijante

,

Tip

Bez naslona, Sa naslonom, Ugaona – kraća desna strana, Ugaona – kraća lijeva strana

Dimenzije

130 cm, 150 cm, 192 x 167 cm, 224 x 167 cm

Vrsta tkanine

KOMBI AG: Sjedalo ARIZONA Microfiber + Leđa: GAIUS Strukirana tkanina

Boja tkanine

KOMBI AG Castle Rock Arizona 4414 Castle Rock Gaius 3501 Obsidian, KOMBI AG Chocolate Brown Arizona 4413 Chocolate Brown Gaius 3505 Demitasse, KOMBI AG May Fly Arizona 4421 May Fly Gaius 3515 Winter moss, KOMBI AG Moonlight Ocean Arizona 4422 Moonlight Ocean Gaius 3513 Moonlight Ocean, KOMBI AG Natural Gray Arizona 4411 Natural Gray Gaius 3502 Gray Pinstripe

Vrsta/Boja drveta

Postolje 2 metal crno lak X-Optik, Postolje 3 metal crno lak V-Optik

CIJENE I PDV

Sve cijene na sajtu www.standard-furniture.ba su izražene u BAM valuti sa obračunatom zakonskom stopom PDV-a od 17 % i vrijede u trenutku primanja tj. slanja narudžbe. “Standard Furniture Factory” d.d. zadržava pravo izmjene cijena bez prethodnih najava.

PLAĆANJE

Plaćanje naručenih proizvoda se vrši isključivo kreditnom karticom, preko servisa 2Chekout, kroz opciju “Kartično plaćanje”. Dovoljno je samo da unesete broj vaše kartice, CVV kod koji se nalazi na njenoj pozadini i datum valjanosti kartice.

I ovoj opciji je potrebno da označite polje “Slažem se sa uslovima korištenja i kupovine”.  Nakon što kliknete na polje Naplata karticom iznos narudžbe se automatski skida sa vašeg računa i obrada narudžbe se vrši odmah.

LIČNI PODACI

Da bismo uspješno i kvalitetno obradili Vašu narudžbu potrebni su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i broj telefona. Zahvaljujući tim podacima Standard Furniture Factory d.d. je u mogućnosti da vam isporuči narudžbu kao i da vas obavijesti o statusu iste. Standard Furniture Factory d.d. se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Standard Furniture Factory d.d. prikuplja samo podatke koji su neophodni za uspješno poslovanje i kvalitetnu saradnju sa kupcima.

Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo radnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi radnici Društva “Standard Furniture Factory” d.d.  kao i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Naši korisnici se u bilo kojem trenutku mogu odjaviti sa naše mailing liste odnosno našeg newsletter.

REKLAMACIJE

Nezadovoljni ste proizvodom  kojeg ste kupili na našoj stranici? Obratite nam se s povjerenjem i Vašu ćemo reklamaciju riješiti u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko prilikom prve upotrebe ustanovite (unutar 8 dana od prijema), da je proizvod kojeg ste dobili neispravan molimo vas da nas kontaktirate i slijedite navedene korake:

Pošaljite nam informacije s brojem narudžbe, brojem računa ili vašim korisničkim imenom i opisom reklamacije e-mailom reklamacije@standard-furniture.ba, telefonski na 033 973 230 ili 033 973 231.

Poslaćemo Vam potvrdu prijema reklamacije i prema Vašem opisu reklamacije, informaciju o tome:

  • može li se proizvod zamjeniti za novi,
  • može li se za proizvod vratiti novac,
  • ili da mi možemo popraviti proizvod.

U slučajevima kad se proizvod može zamjeniti za novi i kad se za proizvod može vratiti novac, na Vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja prikuplja reklamirani proizvod i vraća u naše skladište.  Kad proizvod stigne u skladište, šaljemo Vam obavijest o povratu novaca/slanju zamjenskog proizvoda. Povrat novca/zamjena za novi proizvod bit će odrađena unutar 30 dana, od dana prijema vraćenog proizvoda u naše skladište. U suprotnom nas kontaktirajte telefonski na 033 973 230 ili 033 973 231 e-mailom na reklamacije@standard-furniture.ba

Ako je pošiljka oštećena u transportu, takva su oštećenja vidljiva pri preuzimanju pošiljke te vas u tom slučaju molimo da pošiljku ne preuzimate. Molimo vas da nas kontaktirate kako bismo u što kraćem roku provjerili stanje pošiljke i poslali novu.

U slučaju da proizvod koji ste dobili ne odgovara slikom ili specifikacijom proizvodu koji ste naručili isti možete zamijeniti unutar osam (8) dana od primitka prozvoda. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je slikati proizvod i pakovanje u kojem je proizvod bio originalno upakovan i iste poslati mailom na reklamacije@standard-furniture.ba.

Ukoliko je došlo do pogreške prilikom pakiranja naručenih proizvoda te kupac nije dobio naručeni proizvod već neki drugi, dužan je navedeno prijaviti emailom u roku od osam (8) dana. U tom slučaju, kupac vraća krivo isporučen proizvod na trošak “ Standard Furniture Factory” d.d. koji se obvezuje isporučiti naručeni proizvod ili izvršiti povrat novca (sukladno zahtjevu korisnika) u roku od petnaest (15) dana od zaprimljenog krivo isporučenog artikla.

Nadamo se da ćemo na obostrano zadovoljstvo riješiti Vašu reklamaciju.

Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 8:00 do 16:30.
Vikendom i praznicima korisnička podrška nije dostupna.

GARANCIJA

Za svaki proizvod kupljen na www.standard-furniture.ba:

  • Proizvođači garantuju da će proizvod tokom trajanja garancije ispravno djelovati, budete li ga koristili u skladu sa njegovom namjenom i uputstvom za upotrebu,
  • Da će na Vaš eventualni zahtjev za popravku, što ste ga dali za vrijeme trajanja garantnog roka, na svoj trošak otkloniti grešku i nedostatke na proizvodu zbog kojih proizvod ne djeluje ispravno, najkasnije tokom 45 dana od dana prijave greške ili u roku navedenom u garantnom listu.
  • Da će sve zahtjeve za servisiranjem rješavati samo i isključivo samo ovlašteni Standard serviser.

Za sve dodatne informacije obratite nam se putem telefona na 033 973 230 ili 033 973 231 na e-mail: reklamacijet@standard-furniture.ba

Radno vrijeme telefonskih operatera je radnim danom od 8:00 do 16:30.
Vikendom i praznicima korisnička podrška nije dostupna.

ISPORUKA ROBE

Rok isporuke je 7- 8 sedmica od dana izvršene narudžbe.

USLOVI DOSTAVE

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekat. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do sprata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Dostava se vrši putem prevozničkih kompanija  koje obavljaju usluge transporta.

Dostava je moguća na teritoriji cijele BiH po cijeni u zavisnosti od težine atikala, za svaku narudžbu, prije nego naručite proizvod biće Vam prikazana tačna cijena dostave.

Proizvodi će biti zapakovani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Osim dostave na kućnu adresu naše proizvode je moguće preuzeti i u prodajnom salonu u Podlugovima na adresi Moševićka 17.

Bewertungen

Es gibt noch keine Bewertungen.

Nur angemeldete Kunden, die dieses Produkt gekauft haben, dürfen eine Bewertung abgeben.

USLOVI KORIŠTENJA

Korisnici prihvataju korištenje sadržaja sajta www.standard-furniture.ba isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost i samovoljno prihvataju uslove korištenja.

Uslovi korištenja su kreirani u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača u Bosni i Hercegovini, kao i međunarodnim praksama elektronskog poslovanja. Prilikom svake kupovine i transakcije, korisniku su predočeni Uslovi korištenja koje je neophodno prihvatiti da bi se obavila kupovina ( ili da je korištenjem ovog sajta korisnik saglasan sa svim na ovoj stranici).

Korisnicima sajta www.standard-furniture.ba strogo je zabranjeno korištenje specijalizovanih programa (robota, crawlera) radi preuzimanja sadržaja sa sajta, kao i bilo kakvih aktivnosti u cilju onesposobljavanja sajta. Navedeno se smatra kršenjem pravila sajta i podložno je tužbi.

Standard Furniture Factory d.d. polaže autorska prava na sve sadržaje koji se nalaze na sajtu www.standard-furniture.ba (bazu podataka, slike, tekstove programski kod, audio i video sadržaje). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela sadržaja stranice sa istog, bez dozvole vlasnika istih sadržaja, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Standard Furniture Factory d.d. administrira ovaj sajt iz svojih kancelarija u Ilijašu (Bosna i Hercegovina). Standard Furniture Factory d.d. ne može garantovati da su sadržaji na sajtu www.standard-furniture.ba zakoniti i prihvatljivi u drugim državama i na drugim lokacijama i kao takav ne snosi odgovornost za bilo koje kršenje istih zakona koje korisnici sajta mogu prouzrokovati. Ukoliko pristupite ovom sajtu a nalazite se izvan Bosne i Hercegovine to radite na sopstvenu odgovornost i inicijativu i kao takvi se smatrate odgovornim za poštovanje važećih lokalnih zakona za mjesto gdje se u tom trenutku nalazite.

Zabranjeno je slanje ili prenošenje, sa ovoga ili na ovaj sajt, bilo kakvih nezakonitih, pornografskih, prijetećih, uvredljivih i sličnih materijala koji su u suprotnosti sa nekim zakonom. Komentari i recenzije korisnika koji se nalaze na sajtu ne predstavljaju mišljenje firme Standard Furniture Factory d.d. niti bilo kojeg od zaposlenika iste.

Standard Furniture Factory d.d. može mijenjati uslove korištenja u bilo kojem trenutku.

Lični podaci koje preuzima sajt www.standard-furniture.ba u svrhu kupovanja proizvoda tretirani su u skladu sa našom politikom o privatnosti.

“Standard Furniture Factory”d.d. ne snosi odgovornost za eventualnu štetu koja može nastati korisniku i trećima:

– uslijed korištenja webshopa i narudžbe a nastale nestručnim ili nepažljivim naručivanjem u webshopu ( pogrešna adresa isporuke, pogrešan kontakt telefon, netačno upisana količina proizvoda u narudžbi i sl.) .
– ne snosi odgovornost za bilo koju štetu koja bi mogla nastati zbog prekida internetske veze prilikom korištenja webshop usluge.

– Ukoliko napustite web lokaciju www.standard-furniture.ba preko nekog linka to radite na vlastitu odgovornost i Standard Furniture Factory d.d. ne snosi odgovornost za bilo kakve eventualne probleme sa kojima se možete susresti.

Narudžba proizvoda se vrši elektronskim putem, na na način da korisnik kupuje proizvode dostupne putem Webshop usluge na način da ih bira na temelju slike i osnovnog opisa proizvoda. Slike proizvoda su ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. Razlike u percepciji boje i strukture proizvoda su moguće, te Društvo “Standard Furniture Factory “ d.d. ne garantuje skladnost boja i strukture proizvoda s bojama i strukturama  kako ih vidi registrirani korisnik na zaslonu svog monitora.

Nakon potvrde narudžbe od strane kupca (rok za potvrdu je 7 dana), narudžba je neopoziva, te je Ugovor o kupoprodaji je sklopljen u trenutku potvrde narudžbe.

Standard Furniture Factory d.d. se obavezuje da će naručene proizvode isporučiti u za to predviđenom/dogovorenom vremenskom roku ispravne i neoštećene.

Standard Furniture Factory d.d. garantuje porijeklo, originalnost i kvalitet svih proizvoda koje prodaje i svih usluga koje pruža.

Zabranjeno je umnožavanje i neovlašteno distribuiranje i preprodaja svih proizvoda iz proizvodnog asortimana Društva “ Standard Furniture Factory” d.d.

Svako umnožavanje, neovlašteno distribuiranje i prodaja bez prethodnog odobrenja firme  “Standard Furniture Factory “ d.d. podliježe tužbi zbog kršenja autorskih prava i prava na dizajn.

Standard Furniture Factory d.d. ne snosi odgovornost za zloupotrebu i ilegalno korištenje usluga i proizvoda koje pruža.

Svi podaci o proizvodima i uslugama koji su navedeni na web sajtu www.standard-furniture.ba su čisto informativnog karaktera i Standard Furniture Factory d.d. ne može garantovati tačnost istih.