SFF: O nama

Priča O Nama

Upoznajte nas, saznajte više o nama kroz naš kratki korporativni video.

Gledaj

themesnerd

Historijat

Naša priča počinje davne 1965 godine. Rodili smo se iz ideje da spojimo lijepo i korisno, a da pri tome radimo ono što volimo i što nas ispunjava. Naša ljubav prema drvetu urodila je mnoštvom proizvoda najfinijih linija i detalja koji, još od tada, krase Vaše domove i čine ih toplim i prijatnim. Dakle, naš glavni pokretač je ljubav; ljubav prema drvetu, ljubav prema namještaju, ljubav prema prostoru...

Danas, malo toga se promijenilo. I dalje pričamo našu uspješnu priču, vjerujući u iste vrijednosti u koje smo vjerovali i tada. Možda je baš to razlog zašto je "Standard Furniture Factory d.d. Sarajevo" pozicioniran kao vodeće proizvođač namještaja u cijelom regionu.

Prepoznatljiv brend

Standard, kao proizvođač namještaja prepoznat je kao kvalitetan brend na našem, ali i evropskom tržištu. Ovo potvrđuje činjenica da svoje proizvode plasiramo širom Evrope i svijeta, u zemlje poput Njemačke, Austrije, Belgije, Švicarske, Francuske, Holandije... Osim toga, Standard je aktivan učesnik na mnogim sajmovima kao što je čuveni MOW (Bad Salzuflen, Njemačka), IMM (Koeln, Njemačka) te January Furniture Show ( Birmingham,UK). Danas, ponosni smo da s Vama dijelimo naš uspjeh i rezultat 53 godine konstantnog rada, istraživanja i unapređenja proizvoda, njihovog dizajna i kvalitete.

themesnerd

Naš tim

Ono na šta je Standard posebno ponosan su njegovi zaposleni. Naši zaposleni su srce kompanije i svega što radimo. Njihov uspjeh je i naš uspjeh.

Zajedno, činimo jedinstven tim koji se trudi da odgovori i na najzahtjevnije potrebe tržišta. Uz stalno stručno usavršavanje i edukaciju zaposlenih, Standard uvijek ide u korak sa najnovijim svjetskim trendovima i dostignućima.

Želite nam se pridružiti?

Pošaljite Vaš CV na našu adresu, možda baš VAS trebamo.

Kontaktirajte nas